Dec 25, 2010

Mamat paling bergaya 2010.

tadi, tengah jalan dekat koridor hospital tiba tiba ada sorang mamat kurus muka minta lempang pakai baju labuh nak ala ala hip hop langgar bahu aku. Panas la sikit kan sebab time tu aku tengah lapar. Aku pusing belakang nak sound mamat tu. Tiba tiba tak jadi. Tiba tiba aku rasa mamat tu cool sangat. Pakai spek besar warna merah. Dekat bingkai dia ada benda kelip kelip kena cahaya matahari.

tapi,

spek dia tak ada cermin. Aku rasa confuse nak gelak ke nak kesian.

2 comments:

..yuni.. said...

haha/..aq pnah jmpa sepek cam tu jual kt semban.pas ni aq bli satoo utk ko..btw..term tu lbh kurg sama

kalau aq sllaloo guna
"muka mintak curah air panas"

hilmi said...

haha...aku pakai nanti jadi muka minta cubit.. auwwww comel comel..