Feb 20, 2011

Terima Kasih Cinta



"ini kali pertama saya menonton teater muzikal, dan rasa teater muzikal dan rasa ia memang AWESOME!"


ini quote daripada mulut member aku waktu kena interview dengan wartawan. Awesome? Yep. Kalau tak sebab nak cover macho depan member, memang dah menangis dah aku dalam gelap. Terima kasih kepada Loulpop dan Kacuk a.k.a Khairul Hazwan yang bagi tiket percuma yang mahal dengan seat yang sangat best dan pengalaman FlashMob bersama. Terima kasih sangat sangat. Rugi lah siapa yang tak pergi tengok teater nie. Dan yang pergi tu jangan lupa singgah ke booth Loulpop di pintu masuk teater untuk membeli official merchandise Terima Kasih Cinta. Macam coklat misalnya.




2 comments:

athirah said...

serius nak g tgk tp xde yg sudi teman :(

hilmi said...

yeke? alahai..nanti nak tgk cakap ah..boleh je temankan..hehe