Mar 12, 2011

nah ubat menghilangkan sakit sakit badan dan pening kepala.

Sejak sibuk dengan esemen yang macam haram dia punya banyak, aku dah tak melukis dan hantar mms dekat dia. Sibuk sangat. Dan malam ni dia tak sihat pulak. Aku dah banyak kali dah pesan, makan nasi banyak banyak. Biar badan tu gemuk sikit. Ni kurus sampai kalau naik motor 80 km/h pun dah melayang. Mana tak sakit.

kalau dekat dekat boleh juga aku tolong teman ke klinik, atau paling tidak hembus hembus sikit jampi. Dah jauh ni boleh tolong teman tunggu kalau kalau dia jaga malam mengadu sakit ke dan tolong bagi semangat saja lah.

Get well soon, boleh bahan awak lagi. Haha

4 comments:

Amiey White said...

zoul jiwang version membahan .

=.=" tetibe rindu mr.hantu amiey .

hilmi said...

haha..mana ada jiwang..nuto busy lah tu...he

Rainbow said...

sempat agi bahan tuuu... nak kena ae...
tggu laa.

berat dh naik taw.. skrg dh berani pecut 100km/jam. melayang cikit je hee..

hilmi said...

haha...yeke?

jangan nak pecut sangat.